Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Arvoisat MEJÄ SM 2017 -kilpailuun osallistuvat

On jälleen kunnia järjestää MEJÄ-harrastajien vuotuinen huipputapahtuma, joka on usealle harrastajalle ja lajia seuraavalle harrastuskauden kohokohta. Vaikka kesän säät ovat olleet erittäin vaihtelevia, niin asiaa voi katsoa myös siitä positiivisesta näkökulmasta, että harjoittelu on tuskin ollut ainakaan yksitoikkoista. Ja mitäpä muutakaan elämä ja harrastaminen koirien kanssa voisi olla, kuin riemukasta, iloista ja monipuolista. Harrastamisen lomassa pääsee myös tutustumaan toisiin harrastajiin ja sekä eri maakuntien metsiin ja maastoihin. Tällä kertaa tarjolla on lakeuden metsikköjä, jotka tarjoavat sopivasti haasteita koirien taitotason mittaamiseen. Jo se, että on osallistujana päässyt mukaan, kertoo koiran ja ohjaajan loistavista suorituksista aiemmista kokeista sekä arvokkaasta työstä harrastuksen parissa.

Koetoimikunta on hyvissä ajoin tehnyt järjestelyitä kokeen järjestämiseksi upealla talkoohengellä työtunteja laskematta. Tämä on varmistanut, että puitteet ovat varmasti hyvät viikonlopun koitosta varten niin kilpailijoille kuin yleisöllekin. Erittäin iso kiitos kaikille järjestelyihin osallistuneille sekä muille tahoille, jotka ovat tehneet tästä viikonlopusta mahdollisen.

Toivotamme kaikki osallistujat, tuomarit, talkooväen sekä yleisön tervetulleiksi Ilmajoelle. Onnea ja menestystä kaikille tapahtumaan osallistuville!

 

Jari Parkkisenniemi
hallituksen puheenjohtaja
Suomen Spanieliliitto ry
©2019 Mejä¤SM2017 - suntuubi.com